Masters of Horror.



Skrev ett långt inlägg om televisionens nedgång och förstörelse, men så lyckades jag trycka på en IMDB-länk och då försvann hela skiten, så nu blir det helt enkelt en hyllning till Tv3 för den här veckans nattliga filmval:
Måndag: 00:15 - 28 Dagar Senare.
Tisdag: 00:20 - Dawn Of The Dead.
Onsdag: 00:20 - Final Destination.
Torsdag: 00:10 - Shaun Of The Dead.

Alltså: något att vara vaken för varje natt fram tills helgen.
Tur att jag börjar jobba sent varje dag.

O Soundtrack My Heart.



På onsdag spelar australiensiska Pivot på Debaser Slussen, kostar 80:- kronor och jag söker sällskap, för detta är ett band jag inte vill missa. Det närmsta jag kan säga för att förklara hur de låter är.. som ett chill-out Battles ungefär. Otroligt värda pengar för ett band som släppte den superba Make Me Love You för några år sedan. Följ med!

EDIT: Såklart var det ju inte nästa onsdag, utan onsdagen den tredje september.

It rains alot this time a year.



Skrev ju om Zooey Deschanel för ett tag sedan och om hennes musikprojekt. Hennes manliga motsvarighet är ju Jason Schwartzman, som släppt den underbara 'Nighttiming' under psedonymen Coconut Records, och till skillnad från i princip alla skådespelare som har musikdrömmar, så gör han det så bra att jag glömmer bort vem han är. Lyssna på 'West Coast', en riktig popdänga. Sen kan vi ju försöka glömma att Jason faktiskt spelat trummor i helt horribla Phantom Planet, som ju är mest kända för O.C-låten 'California'. Uhh, det gick just en lång rysning i min kropp som avslutades med att jag kräktes lite i min mun. Men det löser jag med att lyssna på 'West Coast' för femtusende gången idag.

"Put this in your pipe and smoke it."



Äntligen! En stoner-actionmovie! Pineapple Express, Seth Rogen och Seth Goldberg som också skrev Superbad. och så Seth Rogens polare från Freaks & Geeks - James Franco, kan det bli dåligt? Ja, det kan det förvisso, men det tror jag inte att det kommer bli. Jag ska lätt se den.

RSS 2.0