I am America and so can you.

image45

Stephen Colbert är jävligt rolig ibland.

"Now who's replacing Fidel? Raul.. The Jeb Bush of Castro's, no beard, no fatigue, so probably just crush descent with a Powerpoint-presentation."

Äntligen!

image44

Äntligen ger han sig in i matchen! Här har du politikern i dina våta drömmar, iallafall i U.S.A.

Absurditeten i dagens politik.

image42
Foto: Benkt Eurenius, Dagens Nyheter.

Såg en artikel i DN häromdagen som var väldigt intressant; "Han är Jordbros 'integrationslots'", om fritidsverksamheten i Jordbro, någonting som jag som jobbar på fritids och bor i Haninge finner väldigt intressant. Alla kanske inte finner det lika intressant men idag ser jag en annan artikel i ovannämnda tidning.

"Ungdomar drabbas när Söder sparar", ingenting ovanligt där inte, det händer tragiskt nog hela tiden. Det går ut över alla, det går ut över oss själva, och våra ungdomar, tonåringar och barn får betala priset när man i princip sätter ut alla barn på gatorna istället för i fritidsgårdar.

När Margareta Björk (m), ordförande för Södermalms stadsdelsnämnd, får frågan: "Vad ska ungdomarna göra de kvällar som Maria ungdomsklubb är stängd?" så kan man tänka sig att de får ett alternativ som svar. Annat vore ju bisarrt?

Faktum är att hennes svar blir: "Det är föräldrarnas ansvar vad ungdomarna gör på kvällarna."
För alla vet väl att det ungdomar helst gör på kvällar och helger är att hänga hemma med sina föräldrar?

Rhâââ Lovely Festival 2008.

image41

Kom igen nu, jag vet att ni vill. Jag menar allvar, så länge jag har någon att åka med så åker jag dit.

1,000,000 Died To Make This Sound

image40

Är det någon som känner för att följa med till Belgien i slutet av mars för att titta på lite post-rockband, dricka lite öl och bara allmänt vara i Belgien?
Anledningen: http://www.rhaaalovely.net

RSS 2.0